Opbevaring Midtjylland

Opbevaringsrum.dk ligger i Arnborg, som er tæt på Herning, Kibæk, Brande og Ikast. Har du brug for opbevaring af dine møbler, er dette et af de billigste steder til opmagasinering du finder i Midtjylland.

Møbelopbevaring

Vi har opbevaringsrum i størrelser fra 14 m3, og op til 45 m3, og med priser fra kun 22 kr pr. m3, har vi nogle af de bedste priser på møbelopmagasinering.

Alle rummene er opvarmet og vi har automatisk styring af luftfugtighed, der sikrer dine møbler og andre vigtige genstande de bedste betingelser for god opbevaring.

Privat eller erhverv

Det er underordnet om du vil leje opbevaring som privat eller til erhverv – hos Opbevaringsrum er det underordnet, vi går bare op i at sikre dine møbler de bedste vilkår for at du får dem tilbage i god behold. Et depotrum til dig der skal ud at rejse, ved flytning eller hvis I laver en ombygning af erhvervslokaler eller dit private hjem.

Placering af opmagasineringen

Du kan som sagt finde opbevaring i Herning tæt ved Herning, og med kun mellem 10 og 15 minutters kørsel til både Ikast, Brande og Kibæk, er vi centralt placeret – kun 2 kilometer fra motorvejen i Midtjylland.

Sikkerhed

Vi har installeret en tyverialarm og man får kun nøgle til eget opbevaringsrum, og vi har faste åbningstider, så ikke noget med at ringe og aftale på forhånd – du kommer bare ind til din opbevaring og henter dine møbler eller andre genstande.